Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Fix ; attempt to load the process (IF U C'ANT ATTACH RUMBLE FIGHTER TO CHEAT ENGINE)

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Golden Box II
    Posts
    450
    Points
    2,088.60
    Rep Power : 14
    Reputation :  59

    Thumbs up Fix ; attempt to load the process (IF U C'ANT ATTACH RUMBLE FIGHTER TO CHEAT ENGINE)

    Heey i just found that... Try and it will works perfect !
    FIRST BEFORE READ.. Stop saying rf is detecting rf. its normal.. its just bcuz some ppl cant attach rf to cheat engine !

    1.Open Cheat engine
    2. Edit>setting>extra
    3. Chek query memory region routines and read/write process memory(...)
    4. restart Cheat engine and Rf && enjoy hacking ! :P

    ENJOY
    Rep if you want ! :)
    Last edited by diablochannel; 01-22-2011 at 07:32 PM.


    Condoms or not?


  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Who the hell cares?
    Posts
    525
    Points
    5,603.67
    Rep Power : 0
    Reputation :  209
    You have to only check read/write process memory so you don't get this error but that doesn't stop rf from d/cing in 1 sec.

  3. #3
    I R Dabes
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Chu-rusalem
    Posts
    1,064
    Points
    15,371.45
    Rep Power : 27
    Reputation :  172
    Still doesn't work.
    I can attach CE but the hacktool detected pop-up appears and d/ces the game in a few mins.




    ~Haxor123's SOTW (Song of the Week)~:
    "Getcha Some" by Big Sean

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Golden Box II
    Posts
    450
    Points
    2,088.60
    Rep Power : 14
    Reputation :  59
    yeah i know. but some people cant attach . yu prob dont got that problem.


    Condoms or not?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    24
    Points
    251.90
    Rep Power : 0
    Reputation :  0
    doesnt work lol

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Golden Box II
    Posts
    450
    Points
    2,088.60
    Rep Power : 14
    Reputation :  59
    worked for me. now i can attach rf.


    Condoms or not?

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    27
    Points
    203.90
    Rep Power : 0
    Reputation :  0
    Still doesn't work.
    Now rf detect my CE.

  8. #8
    Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    In a creppy place...
    Posts
    80
    Points
    -401.30
    Rep Power : 5
    Reputation :  0
    Very Helpfuly tutorial i like it <3 :P!

  9. #9
    ~Astro Exploiter~
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    461
    Points
    3,476.73
    Rep Power : 0
    Reputation :  85
    thx for making a thread that we all know about... useless...

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    12
    Points
    -424.88
    Rep Power : 0
    Reputation :  0
    Lol this is not really helpfull

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 16
    Last Post: 02-09-2011, 01:59 AM
  2. How to attach debugger to rumble fighter
    By SolarDraco in forum Rumble Fighter
    Replies: 16
    Last Post: 11-27-2010, 10:24 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 06-15-2010, 12:48 AM
  4. How to use Cheat Engine in rumble fighter?
    By ccatalin24 in forum Rumble Fighter
    Replies: 6
    Last Post: 05-14-2010, 07:26 PM
  5. How to use Cheat engine in rumble fighter?
    By black_killer14 in forum Rumble Fighter
    Replies: 7
    Last Post: 05-14-2010, 07:25 PM

Visitors found this page by searching for:

query memory region routines

rumble fighter model loading failed

ava cheat engine error

Chek query memory region routines and readwrite process memory(...)

cheat engine Error while opening this process

cheat engine error while opening this process ava

error cheat engine when open ava

error while opening this process cheat engine

Cheat Engine cant Attach Processcheat engine error opening avaerror while opening the process avahow to use query memory in cheat enginecheat engine error opening processava cheat engine doesnt workcheat engine ava process error

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110